Anunt: Declansarea procedurii de selectie a DIRECTORULUI SC SERVICII DE GOSPODARIRE MAGURA CODLEI SRL
IMG-LOGO

Mesaj de informare pentru locuitorii din Dumbravita, Vladeni si Holbav

Stimati cetateni, dorim sa va informam ca SC Servicii de Gospodarire Magura Codlei SRL, a inceput actiunea de distribuire a sacilor utilizati pentru colectarea selectiva a deseurilor reciclabile.

Programul de colectare selectiva a deseurilor selective se va desfasura in a 4-a saptamana din luna astfel:

  • Miercuri colectarea se va desfasura pe raza comunei Dumbravita si Vladeni.
  • Joi colectarea se va desfasura pe raza comunei Holbav.

  1. Sacul verde – aici puteti depozita deseuri din sticla, indiferent de culoare, si deseuri metalice (exempu: cutii conserve, doze bere). Se va elimina dopul, capacul, etc.

Produse care NU se introduc in sacul verde: produse de tip jena, ceramica, portelan, ochelari, cristal, becuri, neoane, alte obiecte de iluminat. Pentru acestea se vor organiza campanii speciale de colectare.

  1. Sacul albastru – aici puteti depozita doar deseuri din hartie si carton. Acestea vor fi compactate (pliate) obligatoriu pentru a se reduce volumul.

Produse care NU se introduc in sacul albastru: coperti plastifiate, hartie unsa sau murdara de adeziv sau alte substante, hartie cerata, hartie termica pentru fax sau hartie autocopiativa, tapet, hartie pergament, hartie de copt, pahare si farfurii de carton/plastic. Deseurile mentionate vor fi depozitate la deseuri reziduale.

  1. Sacul galben – aici puteti depozita doar deseuri din plastic care vor fi compactate (pliate) pentru a se reduce volumul. Se va elimina dopul, capacul, etc.

Produse care se introduc in sacul galben: recipiente/sticle din PET (suc, apa, bere, alte produse alimentare), tetrapack (cutii de lapte, de tomate, sucuri), recipiente/flacoane/forme de la produse cosmetice, detergenti, produse alimentare, folie si pungi de plastic, vase din plastic pentru flori, forme din plastic pentru produse congelate, saci din plastic, accesorii pentru haine, banda de legat pachete.

Produse care NU se introduc in sacul galben: tuburi de cauciuc, brichete, recipiente din plastic amestecat cu aluminiu sau hartie. Acestea vor fi depozitate in recipientul pentru deseuri reziduale.