Anunt: Anunt cu privire la reluarea procesului de colectare selectiva
IMG-LOGO

Program de ridicare material vegetal provenit din gospodariile proprii

Stimati cetateni, va aducem la cunostinta ca, SC SERVICII DE GOSPODARIRE MAGURA CODLEI SRL, va ridica materialul vegetal provenit din gospodariile proprii in ultima saptamana din luna IUNIE, respectand graficul de ridicare a deseurilor menajere obisnuit.

SC SERVICII DE GOSPODARIRE MAGURA CODLEI SRL, are disponibilitatea de a ridica de la utilizatorii casnici aproximativ 0.5 m3 resturi vegetale.

IMPORTANT: Conform prevederilor HG nr. 537/2007 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele de prevenire si stingere a incendiilor, „arderea resturilor vegetale, gunoaielor, deseurilor si a altor materiale combustibile, fara obtinerea permisului de lucru cu foc si fara luarea masurilor pentru impiedicarea propagarii focului la vecinatati, se sanctioneaza cu amenda de la 1000 la 2500 lei.

Nerespectarea masurilor specifice la efectuarea arderilor de miristi, vegetatie uscata si resturi vegetale are consecinte grave asupra comunitatii prin pierderi de vieti omenesti, producerea de pagube materiale, afectarea mediului inconjurator si a sanatatii tuturor cetatenilor.

Informatii despre modul de colectare se pot obtine la nr. telefon 0268/506 342 sau adresandu-ne intrabarile dv. pe adresa de e-mail a societatii: contact@serviciimagura.ro.