Anunt: Anunt cu privire la reluarea procesului de colectare selectiva
IMG-LOGO

Dezbatere publica in data de 06.06.2019 la ora 15:00

ANUNT

Dezbatere Publica

Privind Regulamentul de Salubrizare al Municipiului Codlea si modificarea tarifelor de colectare si transport deseuri municipale beneficiar SC Servicii de Gospodarire magura Codlei SRL.

In conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, se aduce la cunostinta publica Regulamentul de Salubrizare al Municipiului Codlea si propunerile de modificare a tarifelor de colectare si transport deseuri municipale beneficiar SC Servicii de Gospodarire magura Codlei SRL.

Intentia privind nou Regulament de Salubrizare al Municipiului Codlea si propunerile de modificare a tarifelor de colectare si transport deseuri municipale sunt afisate la sediul Primariei Municipiului Codlea iar pe pagina de internet www.municipiulcodlea.ro, sectiunea Anunturi este postata si documentatia aferenta.

Eventuale propuneri, sugestii cu valoare de recomandare se vor inainta in scris, mentionandu-se numele si prenumele semnatarului, adresa de domiciliu, numarul de telefon si se vor depune la registratura Primariei municipiului Codlea, incepand cu data de 29.05.2019 pana la data de 05.06.2019.

Va multumim pentru interes si va asteptam la dezbaterea publica care va avea loc in data de 06.06.2019, ora 15:00 la sediul Primariei Municipiului Codlea, sala de sedinte.