Despre noi

SC Servicii de Gospodarire Magura Codlei SRL este societate infiintata in anul 2004, cu obiect de activitate colectarea deseurilor menajere, colectarea deseurilor selective, precum si deszapezire.

Misiune

Obiectivul societatii este acela de a reduce la minim cantitatea de deseuri depozitate la groapa de gunoi prin majorarea cantitatii de deseuri reciclabile selectate de deseurile menajere.

Viziunea noastra este sa devenim un factor important in colectarea deseurilor menajere si selective atat pe raza localitatilor Codlea, Dumbravita si Holbav, dar si pe raza altor localitati.

Echipa

Societatea isi desfasoara activitatea cu personal experimentat.

Dotari

Societatea este dotata cu utilaje pentru colectarea deseurilor, transportul si inlaturarea zapezii, instalatii pentru imprastiat material antiderapant, maturatoare mecanica ce asigura curatenia stradala, instalatii pentru tuns iarba.

Utilajele sunt dotate cu sistem GPS cu monitorizare in timp real.

Activitati Extra

Societatea asigura logistica necesara activitatilor civice organizate de persoane fizice, ONG-uri sau alte entitati care au ca obiectiv adunarea gunoaielor depozitate in alte locuri decat cele special amenajare.

Astfel, oferim in mod gratuit saci de gunoi si, de comun acord stabilim locul si ora de colectare si transport al deseurilor la rampa ecologica.

Diploma
Diploma
Diploma
Diploma