Anunt: Anunt cu privire la reluarea procesului de colectare selectiva
IMG-LOGO

Informare Publica

Stimati cetateni,

Avem placerea sa va aducem la cunostinta schimbarile din compania noastra. De la 1 Noiembrie avem un nou Consiliu de Administratie, transparent si proactiv. Incepand cu 1 Decembrie avem si un nou Director General interimar, domnul George Adam. In aceasta noua formula dorim sa formam o echipa puternica, menita sa va ofere un mediu curat si servicii de calitate. O alta veste buna este aceea ca tarifele noastre raman aceleasi!

De la preluarea mandatului, noua echipa s-a organizat astfel: a facut pasii legali de desfasurare a activitatii, a facut inventarul bunurilor mobile si imobile, a demarat actiuni de verificare aleatorie a gradului de curatenie de pe strazile urbei. Ne pregatim sa incepem colectarea selectiva, al carei program va fi afisat pe site-ul nostru, dar si pe pagina de Facebook.

Avem pregatite utilaje de dezapezire si sarea necesara. Cum spuneam, tarifele raman aceleasi.

Vom demara in curand si procedura de notificare a restantierilor persoane fizice si juridice, pentru a asigura un flux financiar care sa permita buna desfasurare a activitatii. In acest fel vom putea presta serviciile noastre de calitate si in cantitatea optima pentru dumneavoastra!

Va dorim sa aveti sarbatori fericite si linistite!