Anunt: Anunt cu privire la reluarea procesului de colectare selectiva
IMG-LOGO

Mesaj de interes public

Curatenia si intretinerea domeniului public din Municipiu este o prioritate pentru SGMC. Eforturile noastre, de a le oferi locuitorilor din Codlea, o localitate cat mai curata, inseamna, in primul rand, efectuarea unor lucrari de calitate dar si alocarea de resurse materiale si umane care sa va poata acoperi asteptarile.

Astfel, potrivit campaniei „Curatenia de primavara”, care se afla in desfasurare pana in data de 04.04.2020, dorim sa informam locuitorii municipiului (abonati casnici, asociatii de proprietari, institutii publice) ca in aceasta perioada se va colecta vegetatia uscata (crengi, frunze, resturi vegetale).

Acestea vor fi asezate in loc accesibil in recipiente (separate fata de cele menajere) sau saci, daca acest lucru este posibil, pentru a usura incarcarea, respectand totodata si graficul de ridicare al deseurilor menajere, cu rugamintea de a le ajusta la dimensiuni cat mai convenabile pentru a putea fi incarcate in mijlocul de transport pus la dispozitie dumneavoastra.

Va informam ca resturile vegetale pot fi depuse si prin aport voluntar, prin predarea lor la sediul societatii situat pe str. Fabricii, nr.11