Anunt: Anunt cu privire la reluarea procesului de colectare selectiva
IMG-LOGO

Program colectare deseuri pentru urmatoarea perioada

Programul de colectare a deseurilor reciclabile, zona de case, pe raza Municipiului Codlea, este valabil, respectand graficul de ridicare al deseurilor menajere astfel:

1. Prima saptamana din luna – se vor colecta deseurile menajere + deseurile din plastic.

In sacul Galben, destinat deseurilor din plastic, se vor regasi numai pet-urile din plastic. Materiale plastice precum: lazile de bere, recipiente cu continut de lapte, smantana, uleiuri auto, caserole de polistiren, toate acestea se vor depozita la categoria de DESEURI MENAJERE.

2. A doua saptamana din luna – se vor colecta deseurile menajere + deseurile din hartie si carton.

In sacul Albastru, destinat deseurilor din hartie+carton, se vor depozita, in continuare, deseurile din hartie + carton, exceptie facand cartoanele sau hartiile murdare, care vor fi depozitate la categoria DESEURI MENAJERE.

3. A treia saptamana din luna – se vor colecta deseurile menajere + deseurile din sticla si metal.

In sacul Verde, destinat deseurilor din sticla si metal, se vor depozita in continuare, recipiente din sticla, doze metalice, cutii conserve, exceptie facand cutiile de conserve murdare, care vor fi depozitate la categoria de DESEURI MENAJERE.

4. A patra saptamana din luna – NU se vor colecta deseurile reciclabile, ci doar DESEURI MENAJERE aferente graficului de ridicare a acestora pe sectoare.