Anunt: Anunt cu privire la reluarea procesului de colectare selectiva
IMG-LOGO

Informare cu privire la activitatile de salubrizare in contextul epidemiei de COVID-19

In contextul declansarii epidemiei de COVID-19 pentru a evita raspandirea virusurilor, SGMC presteaza in conditii normale activitati de salubrizare respectiv activitatea de colectare separata si transportul separat al deseurilor municipal menajere la groapa ecologica FIN-ECO.

Pentru limitarea pe cat posibil atat a contaminarii membrilor familiilor dumneavoastra cat si a personalului de salubrizare care au obligativitatea de a asigura colectarea deseurilor menajere si selective, facem un apel catre populatia care nu se afla in izolare la domiciliu sau in carantina si care utilizeaza in scop preventiv masti de protectie sau manusi, sa nu procedeze la aruncarea acestora in sacii destinati colectarii selective.

Suplimentar, cetatenii care locuiesc in gospodariile individuale si care manevreaza pubelele de gunoi in curte, in fata casei si inapoi in curte, sunt rugati sa utilizeze manusi de protectie si sa dezinfecteze manerele pubelelor.

Manusile folosite de operatorii de salubrizare nu protejeaza si cetatenii, deoarece operatorii de salubritate manevreaza un numar mare de pubele zilnic, astfel ca riscul de contaminare este unul ridicat.

Pentru a nu se mai face nici o confuzie referitoare la modalitatea de colectare a deseurilor reciclabile din aceasta perioada, va informam ca acestea se vor colecta cu autogunoiera compactoare avuta in dotare, cu mentiunea ca aceastea nu sunt colectate impreuna cu deseurile menajere. Deseurile menajere de asemenea se colecteaza tot cu o autogunoiera compactoare.

Implicit in aceasta perioada avem nevoie de suportul dumneavoastra in ceea ce priveste actiunea de dezinfectie aflata in curs de desfasurare, si facem un apel pe aceasta cale, catre toti cetatenii care vor sa ni se alature in mod voluntar.

Mai multe informatii despre actiunea de dezinfectie precum si alte informatii le puteti afla apeland numarul de telefon: 0268/506344, sau trimitandu-ne un email pe adresa societatii: contact@serviciimagura.ro

Sa ramanem sanatosi! #statiacasa