Termeni și condiții

Termeni și condiții

Servicii Magura denumită S.C. Servicii de Gospodarire Magura Codlei S.R.L., este societate infiintata in anul 2004, cu obiect de activitate colectarea deseurilor menajere, colectarea deseurilor selective, precum si deszapezire.

Introducere

Folosirea serviciilor sau a informațiilor oferite pe site-ul www.serviciimagura.ro corespund cu acceptarea de către utilizator a termenilor și a condițiilor de mai jos. Termenii și condițiile se pot modifica periodic, utilizatorul având obligația să verifice actualizările de fiecare dată când accesează acest site.

Descrierea serviciilor

www.serviciimagura.ro este site-ul de prezentare al companiei S.C. Servicii de Gospodarire Magura Codlei S.R.L., societate infiintata in anul 2004, cu obiect de activitate colectarea deseurilor menajere, colectarea deseurilor selective, precum si deszapezire.

Conținut și drepturi de autor

Conținutul și designul site-ului aparțin Servicii Magura și sunt protejate de legislația privind drepturile de autor. Nu puteți reproduce materialele afișate pe site fără a deține o permisiune scrisă din partea Servicii Magura.

Servicii Magura nu își asumă răspunderea, în nici o situație, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei informațiilor.

Condiţii de utilizare a site-ului

Conținutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o formă și prin nici un mijloc, fără consimțământul în scris al Servicii Magura sau menționarea sursei. Este permisă distribuirea (share) site-ului www.serviciimagura.ro sau a paginilor acestuia în rețele sociale. Este permis downloadul conținutului fiecărei pagini individuale din acest site doar în scop informativ, necomercial, menționând sursa.

Limitarea răspunderii

S.C. Servicii de Gospodarire Magura Codlei S.R.L. este absolvită în toate cazurile de responsabilitate pentru orice daune (fără a se limita la daune pentru pierderi de profit, întreruperea activității, pierderea informațiilor) ce decurg din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor furnizate.

Dispoziţii finale

Toți utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni și condiții astfel încât accesarea acestuia presupune acceptarea și acordul la precizările Servicii Magura prevăzute în acest document.

Servicii Magura își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui document, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Modificările făcute astfel sunt considerate a fi acceptate de către utilizator dacă acesta continuă să folosească site-ul.

Ultima actualizare: 01.06.2019